Приветствую Вас Гость | RSS

P r o d u c e i n U k r a i n e

Вторник, 30.04.2024, 01:45
Главная » 2009 » Март » 22 » Скачать бесплатно Атлас автомобильных дорог Украины
12:08
Скачать бесплатно Атлас автомобильных дорог Украины
Атлас автомобильных дорог Украины

Атлас автомобильных дорог Украины - Не смотря на то что язык украинский там всё и так понятно, так как кроме карт в атласе практически ничего нету, не считая оглавления и "Показчика страниц населённых пунктов". В атласе 116 страниц, но в PDF документе получилось 57. 

Собрались ехать в Украину на море и не знаете как доехать до Одессы по короткому пути? Тогда вам нужен Атлас автомобильных дорог украины. Атлас призначений для автомобілістів як путівник по автомобільних шляхах України. Він складається з трьох розділів. Перший розділ — це карта автомобільних шляхів України м-бу 1:1 000 000. На карті показані всі автомобільні шляхи України з твердим покриттям та інші, відстані на них у кілометрах, комплекси шляхового сервісу, автомобільні пункти пропуску через державний кордон України, визначні місця. Для зручності користування, кожна з 38 сторінок поділена на 6 умовних квадратів, позначених цифрами та літерами. Другий розділ складають околиці міст. Третій — плани міст Києва, Сімферополя, Севастополя, всіх обласних центрів України та великих промислових центрів — Кривого Рогу і Маріуполя. 

Атлас доповнено покажчиком географічних назв, який вміщує назви всіх населених пунктів атласу. Тематичний зміст подано за таном на 2004 рік 

Формат: PDF.
Размер: 23 Мб.

Скачать Атлас автомобильных дорог Украины:

Скачать с letitbit.net 



Скачать с ifolder.ru 

Скачать с rapidshare.com



Категория: Книги | Просмотров: 3169 | Добавил: mtfx | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 2
2 Шурик  
0
Атлас автодорог Украины одним файлом по состоянию на конец 2011г.
http://depositfiles.com/files/noh7gm2zw

1 giulia  
0
ghghg

Имя *:
Email *:
Код *: